logo_allrackets

Ik wilde graag een paar nieuwe badminton schoenen kopen en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een bedrijf die dit aanbiedt. Toen ik hier op het internet op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven die dit aanbieden. 

Terecht gekomen op de website van All Rackets 

Toen ik op het internet op zoek ging naar badminton schoenen kreeg ik zeer veel zoekresultaten van bedrijven die deze schoenen aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van All Rackets mij absoluut het meest aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat erg veel aantrekkelijke informatie. Op website staat onder andere vermeld dat het bedrijf:

  • voordelige prijzen hanteert
  • goede service aanbiedt
  • een ruim assortiment heeft
  • deskundig en betrouwbaar is
  • je een kijkje kunt nemen in de showroom 
  • garantie krijgt op producten die je bij dit bedrijf koopt

Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf. 

Adidas racket

Zeer tevreden met mijn nieuwe schoenen 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen verschillende schoenen. Nadat ik een aantal schoenen met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan te een aankoop. De schoenen  werden namelijk aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Mijn schoenen zijn geleverd en ik ben er super tevreden mee.