HIT-logo

Zelf sport ik al alleen ik weet zelf niet veel opdrachten en waar ik op moet letten tijdens mijn training. Ik ging op het internet kijken voor opdrachten maar ik kon niet echt iets nieuws vinden dus ik ging op zoek naar een personal trainer die mij daarbij kon helpen. Ik kwam uit op personal training oosterhout van Hit personal training. 

Zeer goede personal trainers

Eenmaal toen ik mij had ingeschreven voor de personal trainingen werd er al snel contact met mij opgenomen. Ook hadden wij een datum ingepland met wanneer ik langs kon komen. Op de dag dat ik kon trainen onder begeleiding van een personal trainer werden er veel opdrachten uitgelegd wat ik kon doen en werd het eerst door hun voorgedaan. Dat was erg fijn, want zo wist ik ook gelijk hoe ik het moest doen zonder blessures op te lopen. Na de training gingen wij samen in overleg een trainingsschema maken met een voedingsschema daarin. Zo wist ik precies welke opdrachten ik kon doen met daarbij waar ik op moest letten tijdens mijn voeding. Na een tijdje begon ik ook betere resultaten te zien en werd mijn motivatie ook gelijk een stuk hoger om door te gaan met mijn training.

Personal-training

Een echte aanrader

Als jij ook jouw doelen wilt behalen maar niet weet hoe je fitness opdrachten moet uitvoeren dan raad ik het aan om een personal trainer in te schakelen bij Hit personal training. Je wordt zeer goed geholpen door de trainers en je krijgt mooie resultaten als je zelf ook goed doorzet.