Vrouw tilt gewicht

Wil je je eerste stappen zetten met krachttraining, maar je weet niet echt wat je met jezelf moet? Je wilt graag meer over de juiste voeding weten, maar je hebt daarvoor geen tijd? Dan is een personaltrainer misschien iets voor je. Op de website van BMFITT kun je terecht voor een personal trainer. Hier trainen ze niet alleen met je, maar coachen ze je ook onder ander in voeding.

De visie

Hun visie bestaat uit 4 pilaren. De eerste pilaar is het training. Hier vinden ze het belangrijk dat de training leuk en efficiënt is. Ze gaan ook op zoek naar een intensiteit die bij je past. Hiermee willen ze bereiken dat de training niet alleen resultaten oplevert, maar dat je het ook leuk blijft vinden en het programma vol kunt houden.

De volgende pilaar is de voeding. Hier leren ze je “grammatica van gezond en efficiënt eten” zoals ze het op hun pagina formuleren. Je leert er dus wat een goede voeding is voor je programma, dit proberen ze te doen met minimale aanpassing van je voedingspatroon. Je krijgt dus een echte voedingscoach om je te helpen.

Hun derde pilaar is de coaching. Ze geven je tip en coachen je tijdens je training. Hun coaching bestaat ook uit kennisoverdracht. Hiermee willen ze bereiken dat je je nieuwe gewoontes ook alleen kunt volhouden.

Daar gaat het dan ook om in hun laatste pilaar; volhouden. Hun doel is dat met hun hulp volhouden niet meer als volhouden aanvoelt.
Als je denkt dat dit iets voor je is, ga dan zeker is op de pagina www.personaltrainerdelft.nl het aanbod bekijken van BMFITT.