Switch the gym is een uniek concept op het gebied van sport en fitness. In plaats van een sportschool met groepslessen, is Switch the gym een compleet pakket. Ze pakken jouw weg naar fit of fitter worden net een beetje anders aan, door niet alleen te richten op sport, maar ook op coaching, technologie en wetenschap. Waar je bij de meeste sportscholen snel vast zit aan een abonnement van een jaar, kun je bij Switch the gym maandelijks opzeggen.

Meer dan een sportschool

Switch the gym daagt je uit door je trainingen bij te houden. Je draagt trackers tijdens het sporten, waarmee je op je app de resultaten en metingen kunt zien. Je workouts worden zo op maat afgestemd voor optimale prestaties en resultaten. Met de juiste hartslag, behaal je maximaal resultaat. Daar richt Switch the gym op, zodat je zowel tijdens de training een hoge vetverbranding hebt van minimaal 800 calorieën, maar je ook na het trainen vet blijft verbranden.

Coaching en groepstraining

De groepslessen worden begeleid door een personal trainer met verstand van zaken. Hij of zij zorgt voor plezier en energie tijdens de groepstraining. Daarnaast zijn de coaches van Switch the gym er om voor jou een passende workout te zoeken, of je nu beginnend of gevorderd sporter bent. De coaches helpen jou tijdens de groepstrainingen om alles uit je workout te halen, zodat jij de weg naar een fit lijf en een fit leven efficiënt kunt afleggen. En met resultaat. Je vindt de Switch the gym sportscholen in Eindhoven, Veldhoven en Tilburg.