Wil je graag wat meer beweging maar zie je het niet zitten iedere dag enorm fanatiek te gaan sporten? Kijk dan eens op de website wat een sportschool Dokkum voor je kan betekenen. Sportschool Palestra heeft voor iedereen een plan dat goed bij de persoon die wil sporten past.

Draai eerst een weekje op proef mee

De een wil heel veel sporten terwijl de ander het liever wat rustiger aan doet. Ben je nog wat huiverig om naar de sportschool te gaan omdat je niet goed weet wat je ervan kunt verwachten? Bij Palestra mag je daarom eerst een week komen proefdraaien. In deze proefweek, die je niks kost, mag je eerst proberen of de sportschool iets voor je is en of je er wilt verdergaan met trainen. Als je je daarna besluit aan te melden als lid mag je van alle faciliteiten van de sportschool gebruik maken. Dit kan betekenen dat je gaat sporten in een groep maar als je liever alleen traint is dat ook mogelijkheid.

Altijd een programma op maat

Voer je sport uit met een programma dat bij jou past. Het voornaamste doel  van de sportschool is dat jij je er prettig en op je gemak voelt tijdens het sporten. Voor de een kan dit betekenen dat je daar een personal trainer bij inschakelt terwijl de ander met een groep meedoet. Omdat iedereen nu eenmaal anders is wordt er voor iedereen persoonlijk een trainingsprogramma opgesteld. Als je je aanmeldt bij de sportschool wordt samen met een deskundige trainer gekeken wat je doel is en hoe je dit denkt te bereiken. In het plan wordt opgenomen hoe je wilt sporten maar ook gekeken naar gezonde voeding en hoe je het beste tijd voor jezelf kunt maken zodat je plezier beleeft aan het sporten en er daadwerkelijk baat bij hebt.