Het is hartje zomer in Nederland en mensen rukken er massaal op uit. De stranden worden overspoeld door de menigte, de zwembaden liggen weer vol en op de rivieren en plassen is geen stukje water meer te zien. Het is ongelooflijk lekker weer, sterker nog het wereldrecord is vandaag gebroken. De warmste dag van Nederland sinds 1944 en dat met maar liefst 38.8 granden celcius! Sommige mensen blijven binnen zitten omdat ze de hitte niet aankunnen en andere mensen omdat ze zich schamen voor hun lichaam. Maar hoe zorg je er nou voor dat je deze zomer fit bent? Dit kan door middel van afvallen in Zutphen!

Je kan het best beginnen met het stellen van doelen, dit zorgt namelijk voor een houvast. Een soort ideale plek om naar toe te werken en zorg ervoor dat je het doel zo realistisch mogelijk wordt opgesteld. Voorbeelden kunnen zijn: aankomende maand ga ik twee keer per week sporten. Dit kan zijn in de sportschool zoals Sportspalace. Dit kan natuurlijk ook buiten een sportschool zijn, door bijvoorbeeld oefeningen op bankjes te doen. Ander voorbeeld kan zijn: na twee maanden tijd wil ik een bepaald gewicht halen op de bench bressen, tijdens het squatten of shoulder press. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren, je kunt ook afvallen middels yoga. Yoga in Zutphen is hiervoor een aanrader. Er wordt hierbij gefocust op body en mind.

Wat ook belangrijk is waar je op moet letten is je voeding. Uiteraard kan je hier en daar een snoepje eten of een keer langs de McDonald, als het maar geen gewoonte wordt. Probeer anders een personal trainer te vinde. Zij zijn vaak gespecialiseerd in het maken van goeie voedingsschema’s. Zij zorgen ervoor dat je afvalt in vet en aankomt in spiermassa. Zet een lekker muziekje op tijdens trainen. Het liefst een muziekje dat je triggerd om echt aan de slag te gaan.