Waar laat ik bidons bedrukken?

Bidons bedrukken is niet zo moeilijk te vinden als dienst. Hoewel de wereld van de foto’s en teksten bedrukken meer toegespitst lijkt op de tassen, mokken en canvas fotolijstjes, vind je meteen verschillende resultaten als je je zoekopdracht in Google invoert. Je kan op sommige websites een heel groot aantal persoonlijke bidons bestellen, maar er zijn ook aanbieders die ook al één enkel exemplaar aan je leveren. Je hebt dus keuze genoeg wat betreft aanbieders. Maar bedenk wel wat je van je product wil. Kwaliteit en duurzaamheid is bij bidons wel echt een dingetje. Een placemat zal bij de ene aanbieder niet veel anders zijn dan bij de andere. Bij bidons kan dat zeer verschillen. Ga je voor een eenvoudige plastic bidon of een stevig en duurzaam exemplaar van metaal. 

Verschil in bidons bedrukken

Bidons bedrukken kan op allerlei manieren. Je kan een logo of foto laten afdrukken op deze drinkbekers, maar je kan bij sommige aanbieders ook een thema kiezen. Zo kan je jouw persoonlijke foto laten omringen door een vrolijk lijstje, of een mooie achtergrondkleur geven. Daarnaast zijn er ook de populaire ‘dopper’ bidons. Daar zal je logo misschien niet over de hele fles worden gedrukt, maar enkel aan de zijkant van de hals. Het is maar net wat je wil. Meestal is er wel een aanbieder te vinden die jouw kleur, afbeelding en de plaats daarvan precies naar wens wil leveren. Het kan alleen even zoeken zijn. Bedenk ook dat het aantal milliliter dat in de bidon gaat, zal bepalen hoe groot je afbeelding al dan niet op je bidon past. 

Wat voor bidons bedrukken de aanbieders?

Bidons bedrukken kan vrijwel altijd worden gedaan. Ongeacht de maat of het materiaal van de bidon, want het bedrukken zelf is de kunst niet. Dat gaat tegenwoordig heel makkelijk. Daarom kan je beter kijken wat voor bidon aan jouw wensen voldoet en waarom je uitgerekend bidons bedrukken wil. Is dat omdat je logo door de vorm goed uit de verf komt en zo makkelijk reclame voor je bedrijf kan maken? Of had je altijd al een bidon nodig voor tijdens het sporten en wil je daarom toepasselijk je naam en het logo van de sportclub laten afdrukken? Dan heeft hij meteen een andere functie. Dat heeft invloed op de maat van de bidon en ook op je budget. 
Bedrukte bidons bestel je eenvoudig via Relatiegeschenken.nl