Sportschool

Sinds kort sport ik samen met een personal trainer in Eindhoven. Ik heb een haat-liefde verhouding met sporten. Ondanks dat ik het heerlijk vind, weet ik in de sportschool nooit zo goed wat ik moet doen. Ik  hou niet van groepslessen maar in de sportschool mis ik de begeleiding.

Personal trainer in Eindhoven

Personal trainer in Eindhoven: samen werken aan jouw doelstelling

Een vriend vroeg toen of sporten met een personal trainer in Eindhoven niet iets voor mij zou zijn. Hier had ik tot voor kort nog niet over nagedacht maar het leek een goed idee. Met een personal trainer zou ik veel sneller en effectiever mijn doelen kunnen bereiken. Ik ben me er in gaan verdiepen en kwam toen uit bij 2CRE8 training en coaching. Ze zitten in het PSV stadion dus goed bereikbaar. Op de website beloven ze me dat ik gericht kan werken aan mijn doelstelling onder leiding van een professionele personal trainer. Hierbij wordt rekening gehouden met mijn wensen, mijn persoonlijkheid en dat wat nodig is om mij te prikkelen om steeds dat stapje verder te gaan. Dat klinkt goed!

Personal training

Motivatie om net dat stapje extra te zetten

Ik besloot om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kreeg ik een rondleiding door de sportschool en hebben we besproken wat mijn doelstelling is, op welke punten het bij mij steeds misloopt en waar mijn haat/liefde verhouding voor sporten vandaan komt. Ze vertelden me wat zij mij kunnen bieden, wat ik mag verwachten aan begeleiding en wat zij van mij verwachten. Een heel helder gesprek en met een goede klik met de personal trainer. Ik voelde me op mijn gemak en gemotiveerd om lekker van de start te gaan om aan mijn doelstelling te werken met een coach die mij gemotiveerd houdt en net dat stapje extra laat zetten.