Al ruim 30 jaar is AWA de specialist in windsurfen en andere watersporten.

Alles over windsurfen met AWA producten

Awa heeft zowat alles in huis op het gebied van watersporten en onder andere de bekende sport windsurfen. WIndsurfen is een sport dat je met behulp van de wind doet. Doordat er winds is kun je over het water surfen.  

Het lijkt ook veel op zeilen, alleen is er toch wel wat verschil tussen deze twee sporten. Bij windsurfen ben je meer afhankelijk van de wind en kun je verschillende trucjes doen. Bij de sport gebruik je ook een board met eronder een vin en er bovenop het board een mast met een giek.

Wat biedt AWA

Bij AWA bieden ze alles aan om goed te kunnen watersporten. Zo kun je zonder problemen windsurfen en heb je ook nog eens een groot aanbod van verschillende boards. Doordat ze ontzettend veel variatie van boards hebben, kan iedereen een board vinden dat bij hem of haar past.

De boards zijn in verschillende kleuren en voor elk budget is er wel een board beschikbaar. OOk bieden ze occasion boards aan zodat je voor elke prijs kunt beginnen met het windsurfen.

Contact

Voor meer informatie kunt u terecht bij het bedrijf of u kunt eventueel bellen of mailen. Zij helpen u graag verder met uw vragen en beantwoorden deze. Ook kunt u om advies vragen over de producten die ze verkopen, dan geven ze advies over de diensten en producten.