Om lekkerder in uw vel te zitten en u gezond en vitaal te voelen is thuis trainen met de fitnessapparatuur van Rhodos een uitstekende keuze. Het huis uitgaan om naar de sportschool te gaan is niet meer nodig. Voortaan sport u in uw vertrouwde omgeving. Trek uw sportkleding aan en ga van start. Rhodos biedt een zeer ruim assortiment fitnessapparatuur. Alles is per categorie gesorteerd zodat u gemakkelijk vindt waar u naar op zoek bent. In dit blog vertellen we u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van fitnesapparatuur.

Beste cardio fitnessapparatuur

Indien u van plan bent om uw conditie te verbeteren of af te vallen zijn cardio fitness apparaten zeer geschikt. Een apparaat dat veel gebruikt wordt is de crosstrainer. De bewegingen die u maakt op een crosstrainer zijn niet belastend voor uw lichaam, u traint het gehele lichaam en verbrandt wel 500 tot 600 calorieën per uur. Het is een zeer toegankelijk apparaat voor alle leeftijden. Houdt u van hardlopen? Dan kiest u voor de loopband. Op dit apparaat verbrandt u de meeste calorieën. Het beschikt tevens over een dempingssysteem en is daarom ook minder belasten voor uw lijf. Voortaan kunt u heerlijk hardlopen op uw eigen tempo zonder rekening te moeten houden met auto’s of fietsers. Iets zwaarder aan de slag? Voor de liefhebber is er de roeitrainer. Alle spiergroepen worden tegelijk aangepakt. De hometrainer van Rhodos is ideaal voor mensen die iets gemakkelijker aan hun sportieve doelen willen werken. De kans op blessures zijn minimaal. Dankzij het trainingsprogramma stelt u een persoonlijk doel in.

Krachtraining

Wilt u krachttraining doen? Bekijk dan de collectie krachtapparatuur eens. Zowel een beginnend als ervaren sporter kan hier zijn hart ophalen. Om de borstspieren, biceps en triceps te trainen gebruikt u dumbells, halters of kettlebells. Ook fitnessbanken en krachtstations zijn te vinden in de webshop van Rhodos.

Advies op maat

De fitnessapparatuur van Rhodos is gemakkelijk en snel online te bestellen. Een andere mogelijkheid is om een bezoek te brengen aan de showroom. Maar liefst 400 apparaten staan voor u klaar om uit te proberen. Het team van Rhodos voorziet u graag van advies op maat. Bij het uitproberen van fitnessapparatuur wordt gelet op een goede houding tijdens het trainen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de website van Rhodos of neem contact op.