padelcasa-logo

Je speelt al jaren tennis. Je doet misschien geen competitie of toernooien spelen, maar je staat wel op iedere dins- en donderdag avond op de tennisbaan. Je bent er vaker op de tennisbaan te vinden dan op de bank thuis. Dan wil je graag dat je niet met ballen speelt die na drie keer slaan doormidden breken. Ben je daar helemaal klaar mee, dan heeft padelcasa de beste oplossing. Zij hebben de beste kwaliteit padelbal in hun assortiment staan. Zorg ervoor dat je niet meer ergert aan de oude versleten ballen en haal de nieuwste en beste ballen voor een ideale tennis ervaring.

Wat bieden ze

Wat voor soort ballen je wil hebben is voor iedereen verschillend. Wat past er binnen je budget en op welk niveau speel je? Dat zijn belangrijke vragen bij het kopen van padel ballen. Als je op een hoog niveau speelt is het belangrijk dat je de juiste ballen hebt om die wedstrijd te spelen. Want de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond (KNLTB) heeft de nodige eisen gesteld aan een tennisbal, terwijl een trainingsbal van lagere kwaliteit mag zijn. 
Waarom is er verschil tussen een wedstrijdbal en een trainingsbal is een vrij makkelijk antwoord. De verschil heeft te maken met kosten van de ballen. Een wedstrijdbal mag geen ‘rare’ stuiter hebben als die op de grond komt. Verder mag er tijdens de wedstrijd geen voordeel voorkomen vanwege de kwaliteit van de bal. Een trainingsbal daarentegen moet wel een minimum kwaliteit hebben, maar niet zo hoog als een wedstrijdbal. Trainingsballen moet je er zoveel mogelijk van hebben zodat de training vloeiend verloop in plaats van alleen maar ballen rapen.