aimpoint

Als jager wil je jouw doel goed in het vizier hebben. Om dit voor elkaar te krijgen heb je ook het beste materiaal nodig. Gebruik de aimpoint van jachtloods. Hiermee kan je na het laden van je geweer gemakkelijker mikken. Je hoeft je minder zorgen te maken over het mikken, maar meer met het doel, zoals een konijn, hert, zwijn of ieder ander dier die je neer moet schieten als jager.

aimpoint

Waarvoor kan je het gebruiken?

Je kan het zoals eerder aangegeven gebruiken om ermee te kunnen jagen. Wat door de aimpoint makkelijker wordt is het op afstand schieten. Daardoor val je minder op en is het doel makkelijker te raken. Nog een andere voordeel is dat je deze vizier zowel ‘s ochtends als ‘s avonds kan gebruiken. Als je door het vizier kijkt heb je nog steeds een duidelijker beeld van het doel wat natuurlijk makkelijker maakt. 

Wat sommige airpoints ook hebben is een camera in het vizier. Je kan er een sd-kaart in doen om alles op te nemen wat je die avond hebt gedaan. Het werkt alsvolgt. Je richt op een wild dier, vervolgens schiet je wanneer je denkt dat het juiste moment is. Als je schiet krijg je een terugslag in je geweer en aimpoint. Daardoor wordt je camera geactiveerd en filmt hij. Dus als je de camera aan zet en schiet gaat hij vanzelf aan. Wat natuurlijk een goede kwaliteit heeft en alles vastlegt wat je op een jacht avontuur doet. Dit zorgt ervoor dat je het maximale op uit de jacht kan halen.