teamkleding

sportkledingMijn voetbal team had eindelijk genoeg geld ingezameld om nieuwe sportkleding te kopen. Het zou de bedoeling zijn dat deze kleding met het logo van sponsor bedrukt zou worden, zodat we ook reclame zouden maken voor de sponsor. Aan mij was de taak besteed om op zoek te gaan naar een bedrijf dat de sportkleding kon leveren en bedrukken.

Op zoek

Van mensen van de voetbalclub had ik al een adres, waar ik deze sportkleding kon bestellen. Het leek mij alleen niet zo’n goed idee om het weer bij hetzelfde bedrijf te bestellen, omdat wij niet zo blij waren met de kwaliteit van de kleding en de opdruk. Om deze reden ben ik zelf maar opzoek gegaan naar een bedrijf dat dit wel goed voor ons kon doen. Als team willen we natuurlijk wel dat de kleding voor langere tijd goed blijft, zodat het er wel een beetje vlot uit ziet.

shirtVia het internet ben ik opzoek gegaan naar een online sportwinkel. Er was een online sportwinkel die mijn aandacht trok, omdat deze ook kleding bedrukt. Het aanbod van de website zag er ook goed uit en daarom heb ik gemaild of er een offerte gemaakt kon worden voor de kleding en het bedrukken hiervan. Binnen een dag kreeg ik een antwoord en de offerte paste mooi binnen het budget. Het bedrijf heb ik een lijst van maten doorgestuurd en de logo’s die wij bedrukt zouden willen hebben.

De kleding kwam mooi op de afgesproken datum aan en de kwaliteit van de kleding en opdruk was geweldig!