Lees over een eigen sportschool beginnen. Als u als ondernemer daar plannen voor heeft, dan heeft u nu de tijd mee. Tevens weet u aan welke eisen een moderne sportschool aan moet voldoen waardoor zelf een gym ontwikkelen beter is dan overnemen. 

Een modern jasje 

Het waren onrustige tijden. Tot eind maart 2020 gingen we naar de fitness om gezond te blijven, toen kwam er een virus en gingen we juist niet meer naar de fitness om gezond te blijven. Velen gingen wandelen in de vrije natuur als alternatief, en zij kregen te kampen met coronakilo’s. Het was lang dubben, weinig publiek toelaten, testen bij de deur, maar in feite weten wij allemaal het antwoord. Vooral in een sportschool moet er zeer goede ventilatie zijn, of anders uitgedrukt, afzuiging van lucht. Nederland staat nu vol met verouderde sportscholen. Deels zal het aan te passen zijn, maar nieuw is beter. U heeft, als u een eigen sportschool wilt gaan beginnen, het gat in de markt gevonden. De sporter van nu wil hetzelfde dan voor het virus, maar dan in een modern jasje. 

Samen zweten en praten aan de bar 

In de titel staat samengevat wat menige tijdens quarantaine en lockdown heeft gemist. Thuis met een kettlebel proberen in shape te blijven werkt niet, sporters willen samenkomen, babbelen over de workout en het dieet. Onder het genot van een sapje komen de gesprekken vanzelf los. Dit maakt eigenlijk een eigen sportschool beginnen en promoten tot iets makkelijks, er is behoefte aan. 

Artsen maken uw reclame 

Het is een gegeven, de moderne mens zit teveel en beweegt te weinig. Het is de mantra van artsen, zij stimuleren iedereen om regelmatig een sportschool te bezoeken. Wat ook helpt is dat Nederland momenteel veel goede sporters heeft. Velen willen dezelfde krachttraining doen als Max Verstappen, sterk zijn en slank blijven, anderen hebben dankzij Rico Verhoeven het kickboksen ontdekt als ultieme cardio. Dus niet alleen artsen maken reclame voor uw plannen, we hebben de nodige voorbeelden. U als ondernemer kunt daar eenvoudig op inspelen door de sportschool in te richten naar de moderne tijd. Een goed ventileerde zaal met stootzakken voor het kickboksen, een eindje verderop de halters en gewichten voor de krachttraining. Om warm te worden home- en crosstrainers, en u bent compleet. Misschien kunt u daar nog een handeltje in supplementen aan toevoegen?