logo-amsterdamse-bos-kano-verhuur Door mijn werk ben ik nogal druk en heb ik niet altijd meer tijd voor familie. Ik heb een neefje en die nam ik altijd mee om leuke dingen te gaan doen. Omdat ik een nieuwe functie had gekregen kon ik niet zomaar vrij krijgen en had ik minder vrije tijd dan voorheen.

Kano varen

Er stond weer een vrije dag op mijn planning en deze wilde ik daarom met mijn neefje besteden. Ik voelde mij schuldig dat ik lange tijd niks leuks meer met hem had gedaan en daarom wilde ik deze keer iets tofs doen. Ik kon mij nog herinneren dat hij ooit met een kano wilde gaan varen maar dat dit toen werd afgelast door het weer. Dit leek mij een heel leuk iets om te doen en daarom ben ik opzoek gegaan naar kanoverhuur Amsterdam.

kanoOp de website van kanoverhuur Amsterdam stond dat er verschillende arrangementen werden aangeboden. Ik kon kiezen voor kanoverhuur met een brunch erna. Dit leek mij een geweldig idee. Ik belde met mijn zus om te vragen of ze het goed vond en of het uit zou komen. Gelukkig kon het en heb ik gelijk geboekt.

Op de dag zelf kwam ik mijn neefje ophalen zonder dat hij wist wat we gingen doen. We hebben ontzettend gelachen en het kanovaren was hartstikke leuk. Na deze kanotocht zijn wij gaan eten en hebben we allemaal besproken hoe het ging. Ik zag aan mijn neefje dat ik de verloren tijd had goedgemaakt. Gelukkig was alles geslaagd!