gebitsbeschermers

In je vrije tijd een sport beoefenen met vrienden is natuurlijk het leukste wat er is, om blessures en schade te voorkomen moeten er voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Een van de belangrijkste dingen bij hockey die beschermd moet worden is het gebit, vaak zijn deze door de stick of de bal het doelwit. Met het gebruik van goede hockeybitjes voorkom je de kans op ernstige schade aan het gebit, door gebruik te maken van een bitje worden de krachten verdeeld over je tanden. Hierdoor is de kans op ernstige schade een stuk kleiner als zonder bitje. 

Verschillende soorten bitjes

Ben je op zoek naar hockeybitjes om je tanden te beschermen, ben je bij gebitsbeschermers.nl aan het goede adres. In de webshop zijn er verschillende bitjes om je gebit te beschermen tijdens een hockeywedstrijd of training, in de meeste gevallen zijn ze onderverdeeld in een categorie volwassenen en kinderen. Het belangrijkste bij een bitje is de pasvorm, hij moet goed aansluiten op de tanden zodat je maximale ondersteuning hebt tijdens het spelen. Natuurlijk moet het bitje ook wel comfortabel zitten zodat je normaal kunt slikken.

gebitsbeschermers

Wat is de beste optie?

Voor welke hockeybitjes je ook wilt kijken, ieder bitje moet dezelfde eigenschap hebben. Namelijk het beschermen van je tanden, gelukkig voor de spelers en speelsters heeft de hockeybond het verplicht gesteld om een bitje te dragen tijdens hockey. Schade aan je gebit kan namelijk ernstige gevolgen hebben, in het ergste geval ben je een of meerdere tanden kwijt en moet je een prothese of implantaat gebruiken. Gebruik daarom altijd tijdens de training of een wedstrijd een bitje ter bescherming van je tanden. In de webshop van gebitsbeschermers.nl vind je het complete assortiment aan bitjes waar je een keuze uit kunt maken. Voor ieder budget is er een passend bitje beschikbaar.