hockey2 Dankzij Jawasport heb ik goede Adipower sportkleding gevonden, ik hockey nu al een hele poos namelijk zo’n 5 á 6 jaar en ik vind het nog steeds even leuk als toen ik begon. Ik heb een heel hecht team en we hebben het altijd gezellig en ook zijn we redelijk goed. Inmiddels hockeyen we op redelijk hoog niveau alleen het enige probleem waar ik eigenlijk last van heb gehad is het feit dat ik een beetje een verouderde hockeystick gebruikte en ook was ik wel toe aan wat niet trainingskleding omdat ik hier eigenlijk vrij snel door heen ga doordat er bijvoorbeeld gaten in komen en daarom kwam het goed uit dat ik dit bedrijf vond.

Ik stond versteld

hockey1

Door de kwaliteit en service die mij verleend en geleverd werd bij Jawasport stond ik eigenlijk versteld, de specialisten die in de winkel werken houden erg veel van hockey en dat is fijn. Wanneer je in een normale sport winkel

hockey

komt werken er meestal gewoon jongeren die een verkoper diploma hebben maar hier werken mensen die echt passie hebben voor de sport waardoor je ook gewoon een praatje kunt maken met ze over het hockeyen maar ook kunnen ze je precies helpen met wat je nodig hebt en ze zullen het ook echt wel weten of je nou 12 jaar oud ben of 23, ze weten het te vinden.