Iedereen heeft weleens last van de gewrichten. Sommige heel eventjes, anderen langdurig of zelfs chronisch. Een bezoek aan de fysiotherapeut is dan een goed idee om van je klachten af te kunnen komen en weer te functioneren zoals je gewend bent. Je kunt dan naar Veldhoven komen voor Fysiotherapie Claessens van de Rijt en je laten behandelen voor de pijn waar jij last van hebt. Voor verschillende klachten weten de therapeuten hier hoe je behandeld moet worden.

Sportblessures

Wanneer je sport kun je al gauw een blessure oplopen en een tijdje niet meer meedoen. Omdat sporten voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven is wordt je bij Fysiotherapeut Claessens van de Rijt goed geholpen met je klachten. Fysiotherapeut Claessens van de Rijt heeft met de jaren zoveel mensen geholpen met hun sportblessures, dat dit hun specialisme is geworden. Door zo min mogelijk behandelingen zorgen de fysiotherapeuten er hier voor dat je snel weer het veld op kan dribbelen.

Chronische blessures

Je kunt ook blessures oplopen buiten de sportvelden. Sommige blessures zijn chronisch en dienen met een andere fysiotherapie behandeld te worden dan sportblessures. Daarom worden deze behandelingen door Fysiotherapeut Claessens van de Rijt ook speciaal gedaan voor gespecialiseerd therapeuten die weten hoe je van je chronische pijn afkomt, of in ieder geval dat deze pijn vermindert. Mocht je echt moeten revalideren dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het revalidatiecentrum, waar er echt aandacht wordt besteed aan jouw herstel.

Zeurende pijn

Fysiotherapie werkt verlichtend en vermindert de pijn, zodat je minder last hoeft te hebben wanneer je bezig bent met je dagelijkse activiteiten. Bij deze behandelingen wordt er gekeken naar waar je last hebt, hoe groot de pijn is en hoeveel behandelingen er nodig zijn om van je pijn af te komen. Voor elke soort klacht kun je bij Fysiotherapeut Claessens van de Rijt in Veldhoven naar binnen stappen en hier wordt samen met jou gekeken naar wat je nodig hebt. Jij staat bij deze fysiotherapie centraal en krijgt daarom alle persoonlijke aandacht die nodig is om jouw herstel voor elkaar te krijgen.