Gym woman exercising on a machine and looking happyEr zijn veel lokale sportscholen in Hoorn, waaronder BeverlyGym, Basic Fit, de Sportschool Hoorn en Fit for free. Maar welke sportschool is nu de beste voor jou als inwoner van Hoorn? Onlangs is de BeverlyGym als beste sportschool van Hoorn verkozen door de organisatie Fitness club van het jaar. Deze beoordelen in allerlei regio’s en gemeentes alle sportscholen en bekijken welke sportschool als beste uit de bus komt voor de lokale mensen uit de omgeving. Ze kijken naar verschillende factoren tijdens deze verkiezing. Zo kun je denken aan:

–          Klantenservice

–          Kwaliteit van de toestellen / fitnessapparatuur

–          Maandelijkse kosten

–          Beschikbare capaciteit

–          Evenementen / Groepstrainingen

Op basis van deze criteria kwam BeverlyGym als beste uit de bus en raden wij deze sportschool dus aan voor fitness in Hoorn. Voor meer informatie over de beoordeling van BeverlyGym door fitness club van het jaar kun je terecht op de eigen website van fitness club van het jaar. Hier staan uitgebreide reviews van winnaars van regio’s en gemeenten.

groepsles-bodyenmind-263x300

Hieronder alle contactgegevens van alle sportscholen uit Hoorn. Zo kunt u zelf een keuze maken welke sportschool voor u de dichtstbijzijnde is.

Sportschool BeverlyGym
C.J.K. van Aalstweg 16a
1625NV Hoorn
0229-211154
info@beverlygym.com

Basic Fit Hoorn
Zwaagdijk 467a
1689PC Hoorn

Fit For Free Hoorn
C.J.K. van Aalstweg 16b
1625NV Hoorn

Hoorn lokale sportschool
Holenweg 14a
1624 PB Hoorn