herbalife kopen

Er bestaan verschillende soorten sportshakes. Zo zijn er sportshakes om te gebruiken voor je gaat sporten, shakes voor tijdens het sporten maar ook shakes voor na het sporten. In al deze verschillende shakes zitten verschillende samenstellingen. Wanneer gebruik je nu welke sportshake? En wat voor lekkere smaken sportshakes zijn er verkrijgbaar? In dit artikel gaan wij hier verder op in.

herbalife kopen

Voor, tijdens of na het sporten?

Bij een sportshake die voor het sporten gedronken wordt, is het vooral belangrijk dat er energierijke voedingsstoffen in zitten, die tijdens het sporten verbruikt kunnen worden. Bij shakes die tijdens het sporten gebruikt worden is het ook belangrijk het energie niveau aan te blijven vullen, maar het is ook belangrijk goed gehydrateerd te blijven. Om deze reden zitten er vaak veel mineralen en vitaminen in die ervoor zorgen dat vocht beter opgenomen wordt tijdens het sporten. Sportshakes voor na het sporten bestaan voornamelijk uit eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk om aan te vullen na het sporten, omdat deze met name bij krachttraining veel verbruikt worden. Door het aanvullen van eiwitten na de krachttraining, zorg je er voor dat je lichaam vet gaat verbranden en geen spierweefsel gebruikt voor de verbranding.

Verschillende smaken

In sportshakes zijn veel verschillende smaken en varianten verkrijgbaar. Je kan bijvoorbeeld een sportshake van herbalife kopen, maar er zijn ook vele andere merken verkrijgbaar. Bij herbalife zijn veel lekkere smaken verkrijgbaar, naast de gangbare smaken zoals: vanille, aardbei, banaan of chocolade, zijn er van herbalife ook apartere smaken te verkrijgen zoals bijvoorbeeld: framboos met witte chocolade, cafè latte, appel kaneel en cookie crunch. Maar ook van andere merken is er veel variatie in smaken. Dus of je nu een shake van herbalife koopt of van een ander merk, er is voor elke smaak wel wat wils. Een sportshake is sowieso na de training een goede aanvulling voor je eiwitten en het zorgt er voor dat je niet je net opgebouwde spierweefsel weer gaat verbranden.