Fitness Den Haag

Fitness Den HaagStrak aan het schema door Fitness Den Haag

Bij mij om de hoek zit een Fitness Den Haag, die eigenlijk al jaren naar mij zat te knipogen. Elke dag liep ik weer langs de Fitness Den Haag en wist ik dat ik moest gaan sporten, maar ik nam er maar niet de tijd voor. Ik werd wel ongezonder, dat merkte ik, ik at minder gezond en kwam ook wat aan, waardoor mijn broeken mij niet meer paste. Toen ik op een gegeven moment er achter kwam dat ik zeker vijftien kilo was aangekomen, wist ik dat ik er wat aan moest doen. Ik besloot die avond nog naar Fitness Den Haag te gaan om mij in te schrijven. De eigenaar kende mij al, gezien we buren waren, en hij zei dat hij nou nooit had verwacht dat ik nog een keertje langs ging komen. Ik zei dat ik nu ook wel een risico neem, want nu moet ik wel verplicht sporten, Fitness Den Haag kan mij immers in de gaten houden. We moesten lachen en bedachten samen een plan om weer wat te gaan minderen in mijn gewicht.

Fit en vrij met Fitness Den Haag

De volgende dag begon de training, ik vond het echt intens zwaar en heb het ook wel even moeilijk gehad. Maar ik wist dat ik het moest volhouden, knop om en gewoon gaan. Dit deed ik dan ook en gelukkig motiveerde de trainers mij wel om door te blijven gaan. Ook merkte ik het een aantal weken later al, ik zag er zichtbaar strakker uit en was ook al wat lichter geworden. Dit gaf mij de motivatie om nog verder door te gaan natuurlijk. Fitness Den Haag heeft mij echt heel erg goed geholpen en ik ben ook echt fitter geworden waardoor ik mij energieker voel. Ik verruil een avondje op de bank nu zo voor een goede work out, en dát, had ik nou echt nooit verwacht van mijzelf.

 

Geef een reactie