fietsspecialist laren

rijwielhandel Bout

In de zomer ga ik vaak met mijn vrienden mountainbiken in de bossen. Dat dan we dan ook steeds met maximaal drie mensen. Dit omdat we dan sneller door de bossen heen kunnen gaan en we niet steeds op elkaar hoeven te wachten. Helaas is tot nu toe nog geen goed weer geweest om deze activiteit te doen. Wanneer je fiets dan in de garage of schuur staat is het wel belangrijk deze goed te onderhouden. Zo moet je bijvoorbeeld opletten dat er voldoende lucht in de banden blijft.

mountainbikeToen ik laatst zelf een controle deed bij mijn fiets viel het mij op dat er iets kapot was aan de kettingkast. Omdat ik hier zelf niet de knowhow van heb, ging ik dus naar een specialist waar ik nu al enkele jaren gebruik van maak. Steeds wanneer er iets mis is met mijn fiets wat ik zelf niet kan repareren ga ik naar fietsspecialist-huizen.nl. En omdat eigenlijk al jaren tevreden klant ben bij fietsspecialist laren, werd het hoog tijd dat ik deze firma met jullie deel. Ik zal jullie dan ook vertellen waarom ik een tevreden klant ben.

De reden waarom hun de specialist zijn

Allereerst hebben zij klantenservice hoog in het vandaal staan. Dat zie je dan ook gelijk als je hun winkel in loopt. Ze herkennen je namelijk al direct en houden dan ook gelijk een praatje met je. Vervolgens gaan ze de fiets bekijken, natuurlijk laat ik hun wel weten wat eraan mankeert. Hierdoor kunnen zij zich hier gelijk op focussen. Vervolgens geven zij dan een persoonlijk advies en beschrijven zij wat ze ermee gaan doen. Vooral ook omdat het hebben van een fiets persoonlijk is. Vaak zijn ze duur en hierdoor moeten ze goed behandelt worden. Verder zijn de prijzen bij fietsspecialist laren ook nog eens erg voordelig, dus ik zou zeggen doe je voordeel ermee!

fietsspecialist laren