Yoga Nijmegen

Yoga NijmegenDe laatste tijd ben ik erg druk met mijn werk. Soms werk ik meer dan tien uur op een dag en dat is zeer vermoeiend. Ook heb ik een gezin met kinderen waar ik natuurlijk veel energie in moet steken. Al deze activiteiten zorgen voor veel stress aan mijn hoofd. Ik moest dan ook snel opzoek gaan naar een goede uitlaatklep waar ik geheel tot rust kon gaan komen. Met deze intentie nam ik een kijkje op het internet. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van Yoga Nijmegen. Yoga Nijmegen was dan ook zeer interessant voor mij, maar ik wist niet zeker of dit wel een goede uitlaat klep was.

Rust

Proefles

Gelukkig had ik bij deze yoga organisatie de mogelijkheid om een proefles bij te wonen. Van deze mogelijkheid heb ik dan ook gebruik gemaakt. Vandaar dat ik contact op ben gaan nemen met deze organisatie. Enkele dagen later ging ik dan ook langs voor een proefles. Tijdens de proefles kwam al snel een positieve energie naar boven. Tijdens deze les viel al de stress van mijn schouders af en dat voelde werkelijk waar heerlijk. Vandaar dat ik uiteindelijk de keuze maakte om een abonnement te nemen bij deze yoga organisatie!

Instructeur

Heerlijk in mijn vel

Nu enkele maanden later kan ik alleen maar positief spreken over de bevindingen betreft yoga. Minimaal twee keer per week oefen ik de sport yoga uit. Voor mij is het de perfect uitlaat klep waar ik geheel tot rust kom. Heeft u het druk qua werk en dergelijke? Dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website!