Ben je op zoek naar een partij waar je terechtkunt om matcha thee te kopen? Dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Ook zijn er diverse partijen waar je terechtkunt. Wij leggen je graag uit wat onze tips zijn, zodat je precies weet waar je op moet letten.

Wat is matcha thee?

Eerst is het goed om te weten wat matcha thee precies inhoudt. Het is een exclusieve groene thee afkomstig uit Japan. Een bijzonder aspect van Matcha Thee is dat het wordt gemaakt van het volledige theeblad. Het grote voordeel is dat er zo geen kostbare voedingsstoffen verloren gaan.

Verschil tussen normale thee en groene thee

Groene thee is een natuurlijke bron van antioxidanten die de lichaamscellen helpen beschermen tegen vrije radicalen. Groene thee heeft een stimulerende werking op het concentratievermogen. De hoeveelheid antioxidanten en andere waardevolle stoffen in één glas matcha Thee komt overeen met maar liefst tien glazen traditionele groene thee. Daarnaast geeft het je metabolisme een boost en verbrand je zo calorieën. Ook helpt het met het verlagen van cholesterol en je bloedsuikerspiegel. 

Waar bestellen?

Als je ook graag matcha thee wilt kopen dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Overload Worldwide. Bij deze webshop bestel je 100% zuivere matcha. Een pot bestaat uit 30 gram matcha, waarvan je 60 koppen thee kunt zetten. Het grote voordeel is dat wanneer je voor 23:00 uur een bestelling plaatst, je jouw aankoop de volgende dag al in huis kunt hebben. Zo kun je dus nog op hele korte termijn genieten van een heerlijke kop matcha thee.

Ook matcha thee kopen?

Heb je ook interesse om matcha thee te kopen? Neem dan een kijkje op de website van Overload Worldwide en plaats vandaag nog jouw bestelling. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.