leren duiken

Ben jij ook van plan om te leren duiken en ben je ouder dan 14 jaar en gezond, kom dan eens langs bij Snorkel en Duikcentrum Purmerend. De instructers Zijn zeer ervaren en leren jouw de kneepjes van deze sport. Op de website van deze school kan je al een indruk krijgen en als je nog meer wilt weten dan kan je het beste eens langs deze school gaan. De cursus duurt zes weken en dan heb je één of twee lessen per week. Zodra je deze met goed gevolg hebt afgelegd is de volgende stap om het ruime water in te gaan.  leren duiken

Een bijzonder mooie ervaring

Als klein kind leek het mij al geweldig om te leren duiken. Het probleem was dat ik daar helaas nog niet de leeftijd voor had. Met een kleine duikbril en snorkel maakte ik ons zwembadje in de tuin dan maar onveilig.

Eindelijk kwam de dag dat ik mijn 14e verjaardag ging vieren. het snorkelen was meer en meer een grote wens van mij geworden. Mijn ouders hadden  mij voor een cursus ingeschreven bij het Duikcentrum. Eindelijk ging mij wens in vervulling.

Inmiddels ben ik heel wat jaren ouder en heb al zeer mooie ervaringen onder water mogen beleven. De lessen die ik bij de school had gevolgd kwamen zeer van pas onder water.