niels fitclass

Niels is een hele enthousiaste jongeman die veel ervaring heeft in het geven van personal training Rotterdam. Deze personal trainer Rotterdam heeft door de jaren heen heel wat mensen hun doelen doen bereiken. Hier haalt hij dag in en uit weer zijn energie uit om mensen te helpen. Niels Fitclass is een sportschool in de regio Rotterdam met het allernieuwste van het nieuwste materiaal en machines. De sfeer is erg goed en gemoedelijk. Het is lekker knus met alles wat je nodig hebt om lekker te sporten.

Personal training wordt steeds populairder

Personal training wordt steeds populairder en dat is een feit. Steeds meer mensen kiezen voor een 1 op 1 manier van trainen boven een open sportschool. Dit omdat er veel risico’s zitten aan het zelf sporten als je er geen verstand van hebt. Niels Fitclass heeft voor deze groeiende groep aan mensen een ruim assortiment aan verschillende manieren om met een personal trainer te sporten. Je kunt natuurlijk 1 op 1 sporten voor het beste resultaat. Deze trainingen worden helemaal gemaakt op jouw wensen en waar je nu staat binnen het traject.

niels fitclass

Groepslessen bij deze personal trainer Rotterdam

Alleen sporten is niet voor iedereen. Veel mensen vinden het veel leuker om met vrienden samen of in een andere kleine groep mensen lekker samen bezig te zijn. Dit is ook geen enkel probleem bij Niels. Vaak is het zo dat je in een kleine groep elkaar nog meer motiveert om een beter resultaat te halen.