de wave

Afgelopen week heb ik mijn verjaardag gevierd bij sportcafe mijdrecht. Aangezien ik daar al jarenlang sport en ze daar een leuke sportkantine hebben, wilde ik daar graag mijn verjaardag vieren. Een aantal vrienden hebben het daar al eens gevierd en dat was keer op keer erg gezellig. Zo word er aan alles gedacht, muziek, eten en drinken. Daarnaast worden er diverse sportactiviteiten gedaan. Zo word er gevoetbald, getennist, trefbal en volleybalspelletjes gedaan. Erg leuk om met al je vrienden actief bezig te zijn en dan af te sluiten met een feestje.

Sportcafe mijdrecht denkt aan alles. sportcafe

Het is erg gemakkelijk om je feestje bij sportcafe mijdrecht te vieren. Het enigste wat je hoeft te doen is telefonisch contact opnemen en kijken welke datum er vrij is. Voor de rest regelt het sportcafe alles. Het is natuurlijk wel van belang om zelf je vrienden uit te nodigen, want dat gaan zij niet doen.

Bij jouw feestje mag je zelf beslissen wat je allemaal gaat doen. Je bent dus nergens aan verplicht. Wat betreft de kosten is het ook erg voordelig en als je het vergelijkt met overige sportcafés al helemaal. Je kan er ook terecht voor verenigingsfeestje, een jubileum voor zowel zakelijk als privé. Ze zijn gevestigd in sporthal de Phoenix.

Meer informatie kan je vinden op de website. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Ze staan je erg professioneel en netjes te woord.