logo-personal-fitness-4-you

Ben je op zoek naar een leuk bootcamp in de buurt van Zwolle? Dan ben je bij personal sport 4 you aan het juiste adres. Tijdens een bootcamp zul je in een groepje in de buitenlucht gaan werken aan jouw lichaam. 

personal traininf 4 you

De personal trainer van Personal sport 4 you

Voor een bootcamp ben je bij  Personal sport 4 you aan het juiste adres odmt d eperons tainer van deze sportschool erg veel ervaring en kennis hebben opgedaan in de jaren waarin zij inmiddels werkzaam zijn. een personal trainer is een coach, trainer en buddy in een. deze trainer heeft erg veel kennis over sprot, beweging, het menselijk lichaam, voeding  en het hebben van de juiste mindset. De juiste mindset is van essentieel belang om gemotiveerd te blijven en door te gaan. Tijdens een bootcamp zul je door begeleiding van een personal trainer in een groepje gaan sporten in de buitenlucht. Tijdens deze oefeningen zul je alles uit jezelf halen om zo fitter en energieker te worden. Omdat de trainingen in de buitenlucht en in groepjes zijn kan het erg bijdragen aan de gemotiveerd blijven en door te gaan met de trainingen. 

Het consumeren van de juiste voeding 

Voor het behalve aan jouw persoonlijke doelstellingen en het creëren van een gezondere levensstijl in het consumeren van de juiste voeding is van essentieel belang. Voordat je van start gaat met de trainingen zal er daarom ook eerst een intake gesprek plaatsvinden met de persoons trainer. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelstellingen voedingspatroon. De personal trainer zal vervolgens een voedingsschema opstellen die gebaseerd is op de voeding die jij lekker vindt.