Multiplayer Blackjack

 

Bij de meeste versies van blackjack speel je tegen de computer of tegen een live croupier, oftewel, je speelt tegen het huis. Bij multiplayer blackjack kun je samen met je vrienden en andere spelers samen spelen tegen het huis. Meestal is er een maximum aantal spelers van 5 toegestaan en kun je via een chat functie met iedereen praten. Zo maak je van blackjack een zeer sociale aangelegenheid.

 

Progressive Blackjack

 

Bij progressive blackjack is er een jackpot welke gekoppeld is aan het spel. Je kan dan door middel van het maken van side bets een extra kans maken op het winnen van deze jackpot. Aangezien het hier gaat om een progressieve jackpot, betekend het dat het totaalbedrag bestaat uit de inzetten van verschillende spellen. Je kunt je voorstellen dat de jackpot dus erg hoog zal staan! https://www.onlinecasino24.be/

 

Blackjack Surrender

 

Met blackjack surrender zit je goed als je aan de verliezende kant zit. Heb je een hele slechte hand? Dan kun je voor surrender, oftewel overgeven, kiezen waar dat niet mogelijk is bij klassiek blackjack. Op die manier kun je jezelf een gedeelte van je verlies besparen.

 

Blackjack Switch

 

Deze versie van blackjack is waarschijnlijk de variant met de hoogste uitbetalingen en de beste winstkansen. Dit komt omdat je met twee handen tegelijkertijd kan spelen en de kaarten onderling kan wisselen tussen de beide handen. Je kan je voorstellen dat je op die manier dubbel kans maakt om de dealer te verslaan.

 

Caribbean 21 Blackjack

 

Deze uitdagende variant van blackjack maakt van alle azen een harde aas, wat betekend dat de aas nooit 11 punten, maar altijd maar 1 punt waard is. Hierdoor zul je om blackjack te kunnen spelen een aas nodig hebben en twee kaarten met waarde van 10. Het spelletje is dus een stukje moeilijker, maar wel een stuk spannender op die manier.

 

Match play 21 Blackjack

 

Bij Match Play 21 zul je zien dat alle tientallen uit het spel verwijderd zijn. Met minder kaarten is het zo dat je op een hele andere manier aan 21 moet zien te komen.