geweerkoffer

Welke geweerkoffer heb ik nodig? Ze bieden wapen koffers voor verschillende modellen wapens. Ze hebben ook modellen voor meerdere geweren. Per product staat er wat de afmetingen moeten zijn en andere belangrijk informatie. Zo kun je kijken welke geweerkoffer het beste past bij jouw geweer. Je kunt contact opnemen als je niet weet welke foudraal je nodig hebt. 

geweerkoffer

Verschillende geweer koffers

Er zijn diverse verschillende geweerkoffers. De binnenzijde van de geweer koffers zijn standaard voorzien van een noppen foam vulling. Dit is voor de bescherming van het wapen. De koffers zijn verder van een sterk metaal gemaakt en ze bieden ook bags voor alle accessoires en toebehoren die je tijdens het schieten nodig kan hebben. Je kunt hierdoor alle producten op een beschermende manier meenemen. Je hebt ook alles binnen handbereik hierdoor.

Je kunt de geweer koffers online bestellen. Als je een bestelling voor 14:00 uur plaatst, wordt deze op de volgende werkdag al bezorgd. Niet alle modellen worden via de pakketdienst verstuurt. Sommige producten zijn namelijk te groot. Als het dus alleen beschikbaar is in een van de fysieke winkels, dan staat dat er altijd bij. Je kunt deze producten dus alleen kopen in de winkel en niet bestellen.