personal training Zaandam

Sporten is goed voor je lichaam en je geest. Door te sporten denk je even nergens aan dan jezelf. Zo kun je lekker tot jezelf komen terwijl je lekker bezig bent. Personal training Zaandam is een vorm van sporten die steeds populairder wordt in ons land. In de afgelopen 5 jaar is het aantal personal training studio verdubbeld en dit aantal blijft maar groeien. Deze groei komt niet zomaar ergens vandaan. De vraag naar personal trainers is enorm. Steeds meer mensen hebben doelen die ze willen bereiken binnen het sporten.

Doelen

Personal training Zaandam werkt met jouw doelen. Door jouw doel goed uit te leggen aan de personal trainer en de het niveau waar je nu bent kunnen ze met jou aan de slag om zo snel en veilig mogelijk het doel te bereiken. Om deze reden wordt er ook om de zoveel tijd een tussentijdse check gehouden om te kijken hoe ver je bent en hoe dichterbij je doel je nu zit. Dit werkt vaak enorm motiverend en zorgt ervoor dat je weer lekker kan gaan sporten en nog beter resultaat kunt neerzetten. Deze doelen kunnen zijn dat je meer spiermassa hebt of dat je wilt afvallen.

personal training Zaandam

Kennismakingsgesprek

Als je voor het eerst binnenkomt voor personal training Zaandam bij Stoneheart Fitness gaan ze samen met jou kijken wat je doelen zijn en wat je wilt bereiken met het sporten. Zo meten ook waar je nu bent in het traject. Zo kunnen ze een passend traject voor jou maken.