leefstijl veranderen

Het veranderen van je leefstijl kan heel veel voordelen hebben op je leven en je gezondheid. Als je meer ritme weet te creëren in je leven kan dit ervoor zorgen dat je meer rust krijgt en hierdoor ook een betere gezondheid. Iboya Triz weet alles van balans in het lichaam, een gezonde levensstijl en je leefstijl veranderen. Ze weet ook als de beste hoe dit effect kan hebben op de kwaliteit van leven. Iboya Training biedt allerlei verschillende trainingen aan voor verschillende mensen. Ze zorgt ervoor dat jij maximaal kunt presteren in het werk dat je doet.

Te lang sporten

Er zijn veel mensen die het druk hebben in het leven en daardoor weinig kunnen sporten, denken ze. Iboya heeft al meerdere keren laten zien dat mensen lang niet altijd effectief sporten en het maximale halen uit de tijd die je investeert in het sporten. Iboya kan je leren hoe je zo effectief mogelijk sport. Dit doet ze door middel van trainingen en trainingsfilmpjes. Als je ervoor kiest om samen met haar direct te sporten kan ze de oefeningen extra goed uitleggen en je corrigeren als er iets niet helemaal optimaal gaat.

leefstijl veranderen

Meditatie om je leefstijl te veranderen

Iboya heeft ook een aantal meditatie filmpjes voor liefhebbers die hun leefstijl veranderen willen. Mediteren zorgt voor mentale rust en meer energie. Ook kan het een goed begin van je werkdag zijn. Voor deze video’s is ze speciaal naar Thailand gegaan. Door deze video’s zul je iedere denken aan wat je wilt bereiken en dit door wilskracht ook bereiken.