bodystore
bodystore1Sinds een maand of zes ben ik bezig in de sportschool met gewicht verliezen, het gaat me redelijk goed af mede dankzij Bodystore.nl. Ik begon met hardlopen buiten en fietsen en dergelijken en vervolgens leek het me tijd om me in te schrijven bij een sportschool. Hier kreeg ik tips van verschillende mensen, mensen die het zelfde als mij hebben gedaan en echte sportschool ratten die voor spieren trainen. Ik ging letten op wat ik at en mijn voeding in het algemeen en besloot bepaalde dingen niet te eten en andere dingen juist wel, ook werd mij omega 3 visolie aangeraden in verband met het afvallen en mijn cholesterol gehalte.

Ik merkte al snel resultaat

Ik begon met het gebruiken van de supplementen van Bodystore.nl en tegelijk ging ik volop naar de gym, ook lette ik erg op wat ik allemaal naar binnen werkte en welke stoffen daar allemaal inzaten.

bodystore2

Binnen enkele maanden was ik al heel veel kilo’s kwijt en ik zag er gelijk al stukken beter uit en daardoor voelde ik me ook beter. Ik werd zelfverzekerder en mensen merkte het ook op dat ik was afgevallen, ik kreeg regelmatig complimentjes. Nu kunnen mensen het haast niet geloven als ik ze vertel hoeveel ik zes maanden geleden woog en dat doet me goed. Ik motiveer graag mensen die het zelfde willen doen en ik zou ze aanraden goed te letten op hun voeding en supplementen te gebruiken.