Bent u op zoek naar een betere levensstijl met meer beweging en meer positiviteit? Dan is Dansstudio Amsterdam La Esquina Cubana iets voor u! Deze dansschool verzorgt heel veel soorten dansen van de oude roots van de Cubaanse muziek en dans en anderzijds de invloeden van populaire dansvormen van nu – dans is namelijk áltijd in beweging, zowel letterlijk als figuurlijk. Daarom is dit zeker wat voor u als u hier naar op zoek bent! Dit bedrijf bestaat al zeven jaar en heeft veel ervaring in de dans wereld. Daar komt bij dat zij zeer veelzijdig zijn en niet alleen een enkele soort dans aanbiedt.

Veelzijdige Dansschool

Deze opvallende dansstudio te Amsterdam doet nog veel méér. Zo organiseren zij ook drie uur durende mini bootcamps, de zogenaamde Noches Cubanas, om alle Nederlanders aan het dansen te krijgen. Ook organiseren zij diverse fièsta’s en maandelijks de Musica Cubana in Café The Zen te Amsterdam. Wat ze ook doen is dansreizen organiseren naar Cuba, waarin je een aantal weken lang de authentieke sfeer proeft van het leven daar en je de benen van je lijf danst op de verschillende ritmes, zowel op straat, in clubs als tijdens dagelijkse danslessen onder begeleiding van professionele dansers. Dus aan beweging komt u niks te kort als u hier op dansles gaat.

Zelf meegemaakt

Toevallig is mijn vrouw ook van Cubaanse afkomst en wilde zij meer beweging in de tijd dat zij kon onstpannen, zodoende zijn wij terecht gekomen bij deze dansschool en hoe zij hier te werk gaan is echt ingenieus! Go Dansstudio Amsterdam!