Sporten blog

Tip voor crossfit Etten-Leur

Ben je op zoek naar crossfit Etten-Leur? Dan ben je bij Breda Strength & Conditioning aan het juiste adres voor kwaliteit op het gebied van trainen. Zij hechten namelijk zeer veel waarde aan de juiste techniek, wat uiterst belangrijk is om blessures te voorkomen. 

De trainingen van Breda Strength & Conditioning

Bij Breda Strength & Conditioning zal er op een hoog niveau en tempo worden getraind. Door de personal trainers zul je worden op een hoog niveau worden geholpen om jouw persoonlijke fitness doelen te bereiken. Tijdens de lessen die zij aanbieden wordt er namelijk veel van je verwacht en zal je alles uit jezelf moeten halen. Hier gaan zij te werk met een 4-weeks programma waarbij de focus zal liggen op de mindset, trainingen en voeding. In de 8 small group-trainingen zal de manier waarop ze trainingen, de uitstraling van de belaste bewegingen en de verschillende type trainingen die zij aanbieden aan bod komen om jou een indruk te geven hoe ze bij Breda Strength & Conditioning te werk gaan. Ieder week zul je ook 2 mails ontvangen met tips en tricks met betrekking tot de trainingen en de mindset. 


Het belang van de juiste voeding 

Naast de intensieve trainingen die zij aanbieden is het consumeren van de juiste voeding ook van essentieel belang om de gewenste resultaten te behalen. Voordat de trainingen van start gaan zul je daarom ook in gesprek gaan met een van de personal trainers om te praten over jouw persoonlijke doelen en voedingspatroon. De personal trainer zal vervolgens  gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt een voedingsschema opstellen. Voor een crossfit Etten-Leur ben je bij Breda Strength & Conditioning aan het juiste adres.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.